>FOOTLOGIX

HET PRODUCTVERHAAL

Footlogix® is 's werelds eerste en enige Pediceutical®-voetverzorgingslijn die innovatieve producten biedt die effectieve en transformerende resultaten bieden.

Het Footlogix-thuisverzorgingsassortiment biedt snelle en effectieve resultaten voor langdurig gebruik thuis. Onze unieke producten zijn lichtgewicht, niet-afsluitend en gemakkelijk aan te brengen - laten geen vettig residu achter. Door middel van onze gepatenteerde Dermal Infusion Technology® (DIT) worden actieve ingrediënten in alle lagen van de opperhuid gebracht, waardoor deze in een gezonde staat wordt hersteld.

1.DD Cream Mousse
"Double-Defense" behandeling voor de voeten. Deze super hydraterende, maar lichtgewicht, unieke mousse met ureum is zowel anti-aging als verjongend. Het wordt onmiddellijk geabsorbeerd, waardoor het vocht in de huid wordt vastgehouden. Het bevat Spiraleen® en biedt antimicrobiële eigenschappen die huidirritaties verlichten. Deze rijke mousse revitaliseert, hydrateert en maakt de huid glad, inclusief maar niet beperkt tot de droge of gevoelige huid. Geweldig product voor nachtverzorging.

2. Daily Maintenance Formula
Deze formule met Dermal Infusion Technology® is bewezen effectief als dagelijks vochtinbrengend product om gezonde voeten te behouden. Bevat ureum om vocht vast te houden. Voor de normale tot droge huid.

3. Very Dry Skin Formula
Het is bewezen dat deze formule met Dermal Infusion Technology® de zeer droge huid hydrateert en herstelt. Bevat ureum om de droge huid te hydrateren. Ideaal voor senioren en mensen met diabetes.

3+. Cracked Heel Formula
Het is bewezen dat deze formule met Dermal Infusion Technology® diep gespleten, gebarsten huid van extreem eeltige hielen hydrateert en effectief elimineert. Bevat teunisbloemolie om de huidstructuur te verbeteren en ureum om de huid te hydrateren en vast te houden.


7. Peeling Skin Formula
Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, biedt verlichting van peeling, schilfering, jeuk tussen de tenen en irritatie geassocieerd met schimmelinfecties. Bevat Clotrimazol, een effectief antischimmelmiddel. Beschermt en verzorgt klamme voeten die vatbaar zijn voor voetschimmel. Bevat geen toegevoegde moisturizers.

7+. Rough Skin Formula
Deze formule met Dermal Infusion Technology® bevat Clotrimazol, een effectief antischimmelmiddel, effectief bij de behandeling van droge, ruwe, krassende, schuurpapierachtige huid die vatbaar is voor schimmelinfecties. Bevat ook ureum om vocht vast te houden. Ideaal voor diabetici, senioren en mensen met een verzwakt immuunsysteem.

7T. Anti-Fungal Toe Tincture Spray
Het is bewezen dat een effectieve antischimmelspray, die Clotrimazol bevat, zorgt voor de verzorging van lelijke teennagels die vatbaar zijn voor schimmelinfecties. Bevat avocado-olie en panthenol om de teennagels weer in optimale gezondheid te brengen.


9. Foot Fresh (deodorant) Spray
Het is bewezen dat het geurveroorzakende bacteriën effectief doodt. Deze formule bevat Tea Tree olie om de voetgeur te neutraliseren en Menthol om de huid te verkoelen en een verfrissende geur achter te laten. Gemakkelijk te gebruiken spray zorgt voor een gecontroleerde en gerichte toepassing.

4. Cold Feet Formula
Deze formule met Dermal Infusion Technology® stimuleert de microcirculatie en biedt verlichting bij chronisch koude voeten. Bevat Arnica en Rozemarijn om de bloedsomloop te stimuleren en te verbeteren en Ureum om vocht vast te houden. Stimuleert de huid, verlicht gevoelloze of koude sensaties.

5. Sweaty Feet Formula
Deze formule met Dermal Infusion Technology® werkt als een samentrekkend middel om de transpiratie van de huid op de voeten te verminderen. Het bevat eikenschors en salie en is ook van nature antimicrobieel.

8. Tired Leg Formula
Deze formule met Dermal Infusion Technology® heeft "vaso-actieve eigenschappen" die vermoeidheid van voeten en benen helpen verminderen. Deze mousse is ook een echte aanrader voor dragers van compressieslangen, omdat het de elastische vezel niet afbreekt.

10. Shoe Fresh (deodorant) Spray
Geformuleerd met Tea Tree-olie, doodt deze formule effectief geurveroorzakende bacteriën in schoenen in seconden en laat een verfrissende geur achter. De formule is niet schadelijk voor leer of canvas. Gemakkelijk te gebruiken spray zorgt voor een gecontroleerde en gerichte toepassing.


13. Foot Soak Concentrate
Een pH-gebalanceerde, zachte, reinigende voetbad met antimicrobiële eigenschappen helpt de droge, ruwe huid te verzachten zonder de huid uit te drogen tijdens het weken.

15. Exfoliating Seaweed Scrub
Geformuleerd met de hoogste kwaliteit, geïmporteerde, organische microalgen, is deze unieke formule optimaal gemengd met essentiële oliën en gepolijst puimsteen om de huid te exfoliëren zonder schurend te zijn.

19. Massage Formula
Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, is een niet-occlusieve voet- en beenmassagelotion die de huid zacht en zijdeachtig maakt zonder vettig residu. Met een lichte, aangename geur bevat het ureum en zonnebloemolie om de huid de hele dag gehydrateerd te houden.

RF. "At Home" Foot File
Deze dubbelzijdige vijl is omhuld met een satijngladde, comfortabele grip met contouren en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een multidirectionele korrel die de huid niet versnippert. Lichtgewicht, gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken en aanbevolen voor gebruik thuis, tussen pedicures.