By Terry Cellularose Moisturizing CC Cream 30g - 1 Nude

PRODUCTINFORMATIE

Lichtgewicht textuur. Getinte vochtinbrengende crème. Kleurcorrector. Multifunctioneel product. Met voordelen voor de huidverzorging. Huidverzachtend effect.

Doordrenkt met witte en pastelroze stamcellen, is de multi-tasking Moisturizing CC Cream een ​​huidverzorgingsredder die werkt als een getinte vochtinbrengende crème en een kleurcorrector. De lichtgewicht textuur glijdt over de huid en zorgt voor intense hydratatie, vervaagt imperfecties en creëert een stralend effect. Uitzonderlijke lichtgewicht foundation voor de droge huid. Niet vettig. Verkrijgbaar in 4 getinte tinten. Past zich aan elke teint aan.

TECHNOLOGIE

White Rose-stamcellen versterken de uitstraling en bieden bescherming aan de huid. Pastel Rose stamcellen zorgen voor een intense hydratatie van de huid. Formule verrijkt met de 'Optical glow' -technologie die lichtreflecterende prisma's, soft-focus microsferen en kleurcorrigerende pigmenten combineert om onvolkomenheden te vervagen en de huidtint egaal te maken voor een egale, stralende teint.

HET RESULTAAT

De huid voelt verfrist, geregenereerd, verjongd en stralend aan. Kleurcorrigerende eigenschappen egaliseren de huidtint, vervagen onvolkomenheden en geven een stralend effect. De getinte tinten zorgen voor een natuurlijke en onberispelijke afwerking. Lichtgewicht, niet-vette textuur zorgt voor ultiem comfort wanneer de subtiele rozengeur een zintuiglijke ervaring biedt.

40.99 €
Please select variants first

Levering Max. 8 tot 10 werkdagen!