By Terry Cover Expert Perfecting Fluid Foundation SPF15 35ml - Warm Copper

PRODUCTINFORMATIE

Foundation met volledige dekking. Dagelijkse SPF15-bescherming. Vervaagt onvolkomenheden. Egaliseert de huidskleur. Verlicht de teint.

Krijg je beste huid ooit met de Cover-Expert SPF15 foundation. Deze vloeibare foundation met geavanceerde technologie maakt oneffenheden en tekenen van vermoeidheid onmiddellijk glad en verbergt ze. Past zich aan de huidskleur aan voor een natuurlijke, vlekkeloze en stralende finish. Onthult een gladdere en meer verlichte teint. Volledige dekking. Verkrijgbaar in 12 tinten.

TECHNOLOGIE

Dankzij een combinatie van soft-focus prisma's, camouflage micro-pigmenten en minerale poeders, vervaagt deze foundation onvolkomenheden, vermindert tekenen van vermoeidheid en past zich naadloos aan elke huidskleur aan. Bevat SPF15 voor dagelijkse bescherming tegen vrije radicalen en omgevingsfactoren.

HET RESULTAAT

De fluweelzachte formule met volledige dekking smelt in de huid en laat een stralende, niet-uitdrogende, langdurige matte finish achter voor ultiem comfort. Zorgt voor een natuurlijke, vlekkeloze, cameraklare teint. Niet cakeachtig. Geen maskering.

33.99 €
Please select variants first

Levering Max. 8 tot 10 werkdagen!