By Terry Light-Expert Click Brush 19.5ml - 2 Apricot Light

PRODUCTINFORMATIE

Best verkochte 2-in-1 vloeibare foundation met een kwast. Lichte tot medium dekking. Lichtgewicht comfortabele formule. Stralende teint. Reis vriendelijk.

Herstel de glans van de huid met een klik op de knop met de Light-Expert Click Brush. Deze slimme, langdurige vloeibare foundation vermindert roodheid, verwijdert oneffenheden, richt zich op een doffe teint en laat een natuurlijke finish achter die aanvoelt als een 'tweede huid'. Lichtgewicht satijnen structuur. Verkrijgbaar in 10 tinten.

TECHNOLOGIE

Corrigerende lichtprisma's regelen en verspreiden licht om oneffenheden en onvolkomenheden te verwijderen voor een egale teint. 'Camouflagemicro-pigmenten' passen zich aan uw huidskleur aan voor de perfecte kleurovereenkomst. Fijne minerale poeders creëren een zijdezachte natuurlijke sluier en voelen superzacht aan op de huid.

HET RESULTAAT

De lichtgewicht comfortabele formule glijdt moeiteloos over de huid en creëert een egale en onberispelijke satijnachtige finish die niet zichtbaar is, terwijl de glans wordt hersteld voor een onberispelijke teint.

42.99 €
Please select variants first

Levering Max. 8 tot 10 werkdagen!