By Terry Ombre Blackstar Melting Eyeshadow 1.64g - Blond Opal

PRODUCTINFORMATIE

Bestverkochte 3-in-1 oogschaduw. Eyeliner, illuminator en oogschaduw. Antiverouderingsformule. Romige textuur. Reis vriendelijk.

Verras de ogen in een oogwenk met de iconische Ombre Blackstar. Een eyeliner, illuminator en oogschaduw - alles in één handige pen - met extracten van zwarte Tahitiaanse parels, een krachtig ingrediënt tegen veroudering en lichtreflecterende eigenschappen. Gemakkelijk te bouwen en mengbaar. Glijdt moeiteloos voort. Romige textuur. Hoog gepigmenteerd. Verkrijgbaar in 9 tinten - verbluffende iriserende afwerking. Langdurig.

TECHNOLOGIE

Extracten van Tahitiaanse zwarte parels die rijk zijn aan versterkende calcium en anti-aging eiwitten helpen bij de verzorging van de ogen. De lichtreflecterende eigenschappen zorgen voor een nobel glanseffect waardoor de ogen er breder en helderder uitzien. Zelfklevende polymeren zorgen voor een langdurige kleur.

HET RESULTAAT

Deze multifunctionele, crèmige oogschaduwpen helpt je om een ​​verscheidenheid aan resultaten te creëren: rijke, glanzende kleuren heffen de oogleden op voor bredere en helderdere ogen, uitsmeren van crèmige texturen zorgt voor een snel en gemakkelijk smokey eye, aanbrengen in een paar lagen zorgt voor een intens, dramatische avondlook.

23.99 €
Please select variants first

Levering Max. 8 tot 10 werkdagen!